BLIKKENSLAGERARBEJDE

KB VVS ApS tilbyder alle former for blikkenslagerarbejde.
Vi servicerer boligforeninger, virksomheder, private og offentlige institutioner i Storkøbenhavn, Odsherred og Midt- og Vestsjælland.

Blikkenslagerarbejde handler primært om blikarbejde, men i dag arbejdes der også i kobber, zink, aluminium og plastik. Tagrender og nedløbsrør kan for eksempel være i plastik.

​Det typiske blikkenslagerarbejde går ud på montering, udskiftning og reparation af tagrender, nedløbsrør, sålbænke, taghætter, indfatninger og inddækninger. Der kan også være tale om vedligeholdelse; blandt andet rensning af tagrender, så de ikke løber over og skader murværk eller sokkel.

Tagrendeservice
Nogle kunder ønsker, at vi skal komme og rense tagrender med fastsatte intervaller, hvor vi samtidig kan tilse tagrender og nedløbsrør. Vi begynder naturligvis ikke at udføre blikkenslagerarbejde, uden vi har aftalt det. Hvis vi finder en uregelmæssighed ved et servicetjek, ringer vi med det samme – det er altid nemmest og billigst at få udbedret skaden med det samme.

Vi tilbyder også at udføre blikkenslagerarbejde i forbindelse med forsikringsskader, hvis for eksempel en storm har ført til skader på dine tagrender, nedløbsrør eller taghætter. Skader kan også opstå i forbindelse med snefald – især hvis dine tagrender er gamle og ikke længere kan bære vægten af sneen.

Få et tilbud på blikkenslagerarbejde eller rensning af tagrender

​Du altid er velkommen til at kontakte KB VVS ApS på telefon 24 26 82 19 eller på info@kbvvs.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejde, blikarbejde, inddækning af kviste, skotrender, rensning af tagrender og så videre.

Comments are closed