TAGARBEJDE

KB VVS ApS er din professionelle partner til tagarbejde.
Et godt tag er et smukt tag, der holder tæt. Hos KB VVS ApS er tagarbejde et af vores specialer. Vi rådgiver vores kunder, så de får den rette løsning, ligegyldigt om taget skal skiftes eller renoveres. Hvis du skal have nyt tag, lægger vi både naturskifertag og eternitskifertag på. Ved en renovering står vi blandt andet for rensning af tagrender, opsætning og renovering af kviste og tagrender, laver inddækninger samt meget mere.

Husk, at en grundig gennemgang af dit tag sikrer, at små skader opdages, før det bliver en stor sag for din økonomi. Det er vigtigt, at du er opmærksom på frostskader og holder ekstra øje med tagrenderne om efteråret. De skal renses i tide, før skaden sker.

Vi løser alle slags opgaver for både private, erhverv samt ejerforeninger og står klar til at vejlede dig i hvilken løsning, der vil være den bedste for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 24 26 82 19 eller mail info@KBVVS.DK allerede i dag. Vi dækker hele Storkøbenhavn, Odsherred og Midt- og Vestsjælland.

Comments are closed