BADEVÆRELSER OG KØKKENER

Renovering af badeværelse eller køkken
Et badeværelse og et køkken er vigtige rum i vores moderne dagligdag. Selvom de egentlig ikke har ændret funktion, bliver de benyttet meget anderledes end for få årtier siden. Et køkken er ikke længere blot et sted hvor man laver mad og vasker op – og hvor gæster bestemt ikke bevæger sig ud. Det er blevet til et rum, hvor man laver spændende mad – gerne i selskab med gæsterne – besvarer mails, ser tv, laver lektier, hygger og meget mere. Et multirum hvor vi lever vores liv. Badeværelset er ikke længere kun til et hurtigt brusebad og tandbørstning, men et lille fristed, hvor vi bruger tid på pleje og velvære.
Et køkken eller et badeværelse skal være lyst, funktionelt og rummeligt.
​Det skal med andre ord være et rum, hvor livskvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Det gælder også i forhold til praktisk brug og daglig rengøring. Et ældre badeværelse eller køkken kan være besværligt at holde ordentligt rent.
Når vi renoverer et badeværelse eller et køkken, handler det om at skabe luft og lys. Det kan være, at vi skal omlægge nogle rør, fjerne et badekar eller flytte en væg for at lave plads til skabe og hylder, der kan gøre underværker på et badeværelse. Lad os kigge forbi til et indledende møde – vi kan vise dig, hvilke muligheder du har for at ændre dine rum.
​Vi tilbyder både renovering og nybyggeri i hele Storkøbenhavn, Midt- og Vestsjælland og Odsherred. Vi kan desuden tilbyde at renovere et badeværelse eller et køkken i en totalentreprise, hvis der bliver brug for blandt andet murere eller tømrere.

Kontakt KB VVS ApS på telefon 24 26 82 19 eller på info@kbvvs.dk for at høre mere.

Comments are closed